ensin kiitos Nopalle Sykemittari suositksista. Taidan pyytää sellaisen siipalta synttärilahjaksi, kun ne ovat viikon päästä!! kolmekymmentä!!!

Koiran kans alotettiin eilen semmonen penturyhmä, missä opetellaan tottelevaisuutta jne. matkaa tästä sinne on 50 kilometrii, joten keskiviikkoisin töiden jälkeen en enää koneelle ehdi:D

Kaverit haluaa järjestää mulle kolmekymppiset, ja tänään ollaan mietitty teemaa,ja tarjoiluja.

Minä en siis ole juonut alkoholia kolmeen vuoteen,mutta nyt luauduin maistamaan vähän boolia. pippalot on naamiaishenkiset ja teemana on 80 luvun alku.D kierrätyskeskuksesta olivat löytäneet hienoja teeman mukaisia vaatteita:D

juhlat on siis viikon päästä lauantaina.

Silloin en kaloreita laske. Enkä ole laskenut muutenkaan. olen vain ollut syömättä hyväskää. sunnuntaina sen sitten näkee, onko siitäkään ollut mitään apua.

Selkä paukahti tänään. huomenna siis olen tosi kipeä, ja saan mennä kolmiolääkepurkilleni, mikä lisää makeanhimoa, ja kerää nestettä.

Tässä viime päivien tapahtumat kiteytettynä. tuntuu että en tosiaan ehdi koneelle pahemmin. mut jos nyt viikonloppuna vähän pidemmästi. sunnuntaina ainakin, kun on punnitus mittaus päivä! tsemppiä kanssa kamppailijoillekkin!