päivä kaksi karppausa takana. olen ehkä vetänyt liian vähällä hiilarilla,koska aistittavissa jalkojen painaminen töissä noin tuhat kiloa. ja muutenkin semmonen krapula olo.

noh,pitänee lisätä ehkä hieman rahkaa ja pähkinöitä ruokavalioon. ainakin työpäivinä:D kävin puntarissa,ja puolitoista päivää takana ja yli kilo tippunut. nesteitä toki isoin osa,mutta se jaksaa aina tsemppaamaan!!

edelliselle kommentoijalle tiedoksi,että

karppaaminen tarkoittaa lyhyesti sanottuna sitä,että kaloria ei lasketa,vain hiilihydrAATTEJA, joten voi täyttää itsensä kunnolla aina ruoka aikaan,kunhan varoo hiilareita. ja viljatuotteita,ja perunaa.

mutta siis syödä saa aterialla normaali annoksia. eli lihaa kanaa raejuustoa,kananmunaa. ja lisäksi viheetä kasvista ja vihannesta. ja soijajugurttia. mutta vähän pitää saada hiilihydraattiakin,ainakin mun,kun teen raskasta työtä. itsekkin vasta opettelen touhua lisätietoa löytyy ainakin linkistä http://karppaus.info/forum/. ja noista edellisten päivityksieni alla olevista kommenteistä saa hyvää tietoa,johon ystäväni ja skarppaajani anne on kirjoitellut todella kattavia tietopaketteja!!

nyt pitää syödä hieman soijajogurttia. se on muuten yllättävän hyvää!!