eli, tiistaina oli paino jo hyvällä mallilla, nimittäin 80,3!!! niin lähellä jo seiska luku.. mutta.

maanantaina kävin naistenlääkärillä, koska kuukautiseni ovat olleet 4kk poissa. sain kltahormoneja,ja varoituksen,että nämä saattavat nostaa painoa. torstaina sitten virallisena punnituspäiällä paino oli 81,6!!!! tiedän sen johtuvan hormonista,mutta masennuin ihan täysin. perjantaina paino oli 80,5. eilen sorruin suklaaseen. kunnolla. sekin kuulemma kuuluu tuohon hormonihoitoon. aivan järkyttävä makeanhimo. tänä aamuna paino oli 81,4. joten tuntuu etä ihan tulokseton viikko takana. ja masentaa niin pirusti. isoin syy tuohon hormonikuuriin kuitenkin on,että haluaisimme miheni kanssa lapsen. ja se on ollut tässä kahtena päivänä erittäin hyvä syy avata se karkkipussi.

olen miettinyt jatkanko enää karppaamista, toisaalta haluaisin ainakin painaa sen 75 kg,ennenkuin tulen raskaaksi, mutta en tiedä mihin joudun tämä makeanhimon kanssa. nyt on niin kauhee morkkis suklaasta,ja karkista,että tekisi mieli mennä oksentamaan!!! kymmenen kiloa on nyt pudonnut. mutta tuntuu että noitten hormoni taplettien kanssa tästä tulee liian vaikeaa. ja tarkoitus olisi kuitenkin syödä niitä 3kk. saan helposti siinä ajassa sen 10 kiloa takaisin voi itkjen itku. millähän sen himon saisi kuriin...? no. huomenna aloitan karppauksen jälleen:D

ja hänelle joka alempana kyseli karppausohjeita. lupan kirjoitella vaikka huomenna niitä. tuntuu että nyt i yhtään ole inspistä. masentaa niin lujaa muutenkin:( toivotaan että en oo pilannut nyt kaikkea.